Awak Kuier isosti esillä USA:ssa – ”Hänestä tulee hirviö”

© Kuva: fiba.com

Awak Kuierista tulee ensi yönä toinen suomalaispelaaja, joka tullaan varaamaan WNBA:han. Kuierista povataan kärkipään varausta.

ESPN:n on tehnyt laajan henkilökuvan sudanilaisjuuret omaavasta kotkalaisesta verkkosivuillaan. Kuierin kanssa tällä hetkellä italialaisessa Ragusassa pelaava Dallas Wingsin laituri Isabelle Harrison kehuu estoitta suomalaislupausta.

– Hänestä tulee hirviö. En malta odottaa, että USA:ssa tullaan näkemään joku, jolla on hänen lahjakkuutensa, Harrison kehuu ESPN:n sivuilla.

– En voinut uskoa, että hän oli 19-vuotias. Unohdat kuinka nuori hän on ja millainen lahjakkuus hän on. Luulen, että taivas on hänellä rajana, Harrison jatkaa suitsutustaan.

Yksi Kuierin heikkous tällä hetkellä on hänen suhteellisen heikko fysiikkansa. Kuier tarvitsee vielä lisää voimaa pystyäkseen kamppailemaan WNBA:ssa korin alla. Kuieria haaste ei pelota.

– Pidän siitä, että minua vastaan pelataan kovaa. Se auttaa minua tulevaisuudessa.

ESPN:n tuoreimman varausennakon mukaan Kuier olisi nousemassa peräti kakkosvaraukseksi Charli Collierin jälkeen. Kuier saattaakin päätyä Harrisonin seurakaveriksi myös USA:ssa, sillä Dallas Wingsillä on kaksi ensimmäistä varausvuoroa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.