Espoolaisjoukkueet ratkaisivat finaalipaikan kohtalon Hongan kotikentällä. Kotijoukkue otti toisen perättäisen voittonsa 74-62 ja eteni finaaleihin voitoin 3-2.

Ottelun alussa isot panokset näkyivät molempien joukkueiden otteissa. Tasainen avausjakso merkittiin lopulta kotijoukkueelle 18-14.

Toisella jaksolla molemmat joukkueet puolustivat hyvin ja avauspisteet nähtiin vasta, kun neljä minuuttia oli pelattu. Jakso oli kaiken kaikkiaan tasainen ja Honka johti peliä puoliajalla 31-26.

Kotijoukkue oli askeleen vieraitaan edellä myös kolmannella jaksolla. EBT kavensi eron kuitenkin kymmeneen pisteeseen, kun Morgan Batey osui puolen kentän takaa summerin soidessa. Silti vierailla oli aikamoinen vuori kiivettävänä viimeisen jakson aikana.

Honka piti eron turvallisena koko päätösjakson ajan. Sen tilannetta helpotti se, että vieraiden joukkuevirheet täyttyivät aikaisessa vaiheessa. Tapiolalaiset veivät ottelun 74-62.

Cierra Dillard upotti 18 pistettä ja jakoi kahdeksan koriin johtanutta syöttöä. Tuukkanen ylsi tupla-tuplaan 14 pisteellä ja 15 levypallolla. Hannah Little ylsi myös tupla-tuplaan. Hän teki 15 pistettä ja keräsi 17 levypalloa. Batey säkitti 16 pistettä.

Honka jatkaa kauttaan finaaleissa, jossa vastaan asettuu runkosarjan voittanut Kotkan Peli-Karhut. EBT kohtaa pronssiottelussa Forssan Alun.