Los Angeles Lakersin tähtipelaaja Anthony Davis on ollut otteluista sivussa helmikuun puolestavälistä lähtien akillesvamman vuoksi. Mies on kuitenkin palannut hiljattain mukaan Lakersin harjoituksiin ja paluu pelikentille on valmentajan Frank Vogelin mukaan lähellä. Vogel kertoi, että Davisin paluu viikonlopun peleissä Utah Jazzia vastaan on epätodennäköistä, mutta ei mahdotonta.

– Milloin ikinä Davis palaakaan, hän ei palaa suoraan pelaamaan 30 minuuttia ottelua kohden. Etenkään meidän harjoitusten ja loukkaantumisten takia. Hänen pitää pelata muutamia pelejä, että hän pääsee pelikuntoon, joten ensimmäiset kaksi peliä hän pelaa vain pieniä minuutteja, Vogel kertoi.

Lakersilla on ollut suuria vaikeuksia kentällä ilman tähtisentteriänsä. 27 ottelun aikana, jolloin Davis oli poissa, joukkue otti 13 voittoa ja 14 tappiota. Lakers tippui tuona aikana myös läntisen konferenssin toiselta sijalta viidennelle sijalle. Davis on tehnyt tällä kaudella 22,3 pistettä, 8,3 levypalloa ja 3 syöttöä per ottelu tällä kaudella.

– Davis on todella innokkaana kentälle palaamisesta. Hän on kyllästynyt kärsivällisenä odottamiseen ja hän on valmis pelaamaan taas. Hän on valmis palaamaan sorvin ääreen harjoituksissa ja vielä innokkaampi palaamaan pelikentille. Se antaa meidän muullekin ryhmälle puhtia, Vogel kertoi.