EBT ja Forssan Alku päättivät kautensa pronssiottelussa, joka pelattiin Espoossa. FoA oli parempi ja päätti kautensa voittoon 74-55.

Avausjaksolla molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä. FoA päätti jakson paremmin ja pääsi ensimmäiselle jaksolle johdossa 25-17.

Toisella jaksolla vieraat paransivat puolustustaan ja EBT:llä oli vaikeuksia oman hyökkäyspelinsä kanssa. Forssalaiset olivat puoliajalla kiinni pronssimitaleissa, kun se johti peliä 40-27.

Kolmannen jakson aikana ero melkein samana. FoA pääsi päätösjaksolle 14 pisteen johtoasemassa.

Forssa varmisteli pronssimitaleitaan, kun se aloitti päätösjakson kymmenellä peräkkäisellä pisteellä. Alku varmisti seurahistorian toisen pronssin, kun se voitti 74-55.

Vierasjoukkue onnistui laajalla rintamalla ja viisi pelaaja ylsi kaksinumeroiseen pistesaldoon. Mia Loyd teki 10 pistettä ja nappasi 15 levypalloa. Keondria Calloway upotti 14 pistettä. Morgan Batey upotti kotijoukkueelle 14 pistettä.