New Orleans Pelicansin valmentaja raivoissaan tappion jälkeen – ”Koululaisetkin olisivat pystyneet siihen”

© Kuva: Getty Images

New Orleans Pelicans oli jo voitossa kiinni New York Knicksiä vastaan ottelussa, kun joukkue oli kolmen pisteen johdossa 7,8 sekuntia ennen ottelun loppua. Joukkueella kävi kuitenkin kardinaalinen virhe ja Reggie Bullock pääsi heittämään kolmosen sisään ja ottelu eteni jatkoajalle. Knicks voitti ottelun lopulta jatkoajan jälkeen 122-112.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Pelicansin Lonzo Ball lähti puolustamaan tilanteessa Knicksin Derrick Rosea, jolla oli mahdollisuus saada ainoastaan kahden pisteen kori, jättäen Bullickin yksin, joka heitti ottelun tasoihin. Pelicansin valmentajan, Stan Van Gundyn mukaan joukkue tyri koko viimeisen tilanteen.

– Kenenkään ei tarvinnut tehdä ihmesuoritusta. Heidän ei tarvinnut tehdä mitään muuta kuin se asia, mikä heidän piti tehdä. Koululaisetkin olisivat pystyneet tekemään sen. 7,8 sekuntia jäljellä, high school pelaajatkin olisivat osanneet tehdä sen, mitä meidän piti tehdä. Me tyrimme koko tilanteen. Se ei ollut ainoastaan Ballin vika. Tilanteessa oli kaksi virhettä. Me ansaitsimme hävitä. Kun pelaa noin, niin ansaitsee hävitä. Van Gundy kertoi ottelun jälkeen.

Pelicansin pelinrakentaja Eric Bledsoe kertoi pelin jälkeen, että hänen piti rikkoa Rosea tahallaan tilanteessa, jolloin Rose olisi päässyt yrittämään kahta pistettä vapaaheittoviivalta. Bledsoe kertoi medialle, että hän keskittynyt tilanteessa.

Van Gundy viittasi pelin jälkeen aikaisempaan otteluun Boston Celticsiä vastaan, missä Pelicans pelasi suunnitelman mukaisesti. Silloin Pelicansin ollessa kolmen pisteen johdossa, joukkue rikkoi tahallaan Celticsin Jayson Tatumia ja mies heitti molemmat vapaaheitot ohi, varmistaen samalla Pelicansin voiton. Tällä kertaa Pelicans jäi kuitenkin nuolemaan näppejään.

– Meidän keskittyminen aikalisän jälkeen sekä hyökkäyspäässä, että puolustuspäässä ei ole tarpeeksi hyvällä tasolla. Me olemme tarpeeksi hyviä kilpailemaan muiden joukkueiden kanssa, mutta me emme tee niitä asioita ottelun lopussa, joita tarvitsee voittaakseen. Osa sitä on vain kantapään kautta oppimista, mutta tänään ei ole mitään tekosyytä, Van Gundy kertoi.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.