James Hardenille takaisku loukkaantumisen kanssa – ”Takaisin alkupisteeseen”

© Kuva: Getty Images

Brooklyn Netsin takamies James Harden loukkasi takareitensä maaliskuun lopussa ottelussa Houston Rocketsia vastaan. Harden oli aluksi kaksi peliä poissa, mutta mies pelasi New York Knicksiä vastaan huhtikuun viidentenä. Harden pahensi loukkaantumistaan ottelussa ja on ollut siitä lähtien poissa kokoonpanosta.

Nets sai lisää huonoja uutisia, kun joukkueen tietojen mukaan Harden koki takaiskun loukkaantumisensa kanssa joukkueen harjoituksissa.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Brooklyn Netsin takamies James Harden koki takaiskun kuntouttaessaan jalkaansa kentällä maanantaina. Tarkemman arvioinnin, joka sisälsi magneettikuvaukset, jälkeen Harden pysyy poissa kentältä toistaiseksi. Päivitämme tietoja hänen kunnosta kun se on tarpeellista, Nets kertoi tiedotteessa.

Netsin valmentaja Steve Nash oli odotetusti harmissaan Hardenin takaiskusta.

– Takaisin alkupisteeseen. Me kuntoutamme häntä ja saamme hänet takaisin kentille, kun saamme. Ken tietää, koska se tapahtuu. Hän vain tunsi kipua takareidessä. Hän ei kaatunut tai kompuroinut tai mitään sellaista. Hän vain tunsi jotain, ehkä jotain venähdyksen tapaista. Kuvaukset paljastivat hänen kokeneen takaiskun. Olemme pettyneitä ja meidän pitää vain jälleenrakentaa ja saada hänet kuntoon taas. Hän palaa takaisin, kun hän palaa takaisin. Se ei ehkä ole ennen pudotuspelejä tai se on jo aikaisemmin. Minä en tiedä, Nash kertoi.

Pudotuspelien on tarkoitus alkaa noin kuukauden päästä, joten Hardenin kuntoon pääseminen on erittäin kriittistä Netsin kannalta. Netsin toinen supertähti Kevin Durant on myös tällä hetkellä sivussa loukkaantumisen vuoksi. Durant sai reiteensä ruhjevamman sunnuntaina Miami Heatia vastan. Durantin loukkaantuminen on tietojen mukaan vain lievä ja miehen pelikuntoa arvioidaan päivittäin.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.