Stephen Curry uskoo olevansa NBA:n arvokkain pelaaja

© Kuva: Getty Images

Golden State Warriorsin tähtipelaaja Stephen Curry on ollut loistavassa vireessä viime viikkoina ja mies rikkoi hiljattain Kobe Bryantin ennätyksen yli 32-vuotiaiden perättäisten 30 pisteen otteluiden määrässä, tehden 30 pistettä yhdessätoista perättäisessä ottelussa.

Vaikka Curryn 30 pisteen putki päättyi keskiviikkoisessa ottelussa Washington Wizardsia vastaan, miehen itseluottamus on huipussaan. Curry esiintyi Rex Chapman Showssa kertoen olevansa omasta mielestään liigan arvokkain pelaaja.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Minun täytyy olla. Minun täytyy olla. Minä en varmaan voita palkintoa, mutta olkoon niin. Minä tykkään olla dramaattinen joskus, minä vain pohjustan äänestystä, Curry kertoi ohjelmassa.

Kaksi kertaa NBA:n arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Curry pelaa loistavaa kautta. Mies johtaa NBA:n pistepörssiä tehden 31,1 pistettä per ottelu sekä 5,5 levypalloa ja 5,9 syöttöä per ottelu. Curry on nostanut viime vuonna NBA:n viimeiseksi jääneen Warriorsin läntisen konferenssin yhdeksänneksi.

Tällä hetkellä vedonvälittäjien MVP-suosikki on Denver Nuggetsin Nikola Jokic, jonka MVP-voitolle on 1,44 kerroin. Curry on Oddssharkin mukaan keroimien mukaan vasta yhdeksänneksi todennäköisin MVP-voittaja. Curryn voitolle on tällä hetkellä 126 kerroin.

Topias Setälä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.