Washington Wizardsin tulokaslaituri Deni Avdija joutui jättämään keskiviikkoisen ottelun Golden State Warriorsia vastaan kesken toisella neljänneksellä nilkkavamman vuoksi. Avdija oli viimeistelemässä korin läheisyydessä, kun Warriorsin Andrew Wiggins osui mieheen hypyn aikana ja Avdija laskeutui pahannäköisesti nilkkansa päälle. Avdija kuljetettiin pois kentältä pyörätuolissa.

NBA on ESPN

@ESPNNBA
Wizards rookie Deni Avdija was wheelchaired off the court after an apparent right ankle injury.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

ESPN:n mukaan Avdija kävi ottelun jälkeen röntgenkuvauksissa, jotka paljastivat miehen nilkassa olleen hiusmurtuman. Murtuma ei vaadi leikkausta, mutta siitä parantuminen kestää kahdesta kolmeen kuukautta. Näin ollen Avdijan tulokaskausi on ohi.

– Se on pelottavaa, kun näkee tyypin kaatuvan tuolla tavalla. Ikinä ei tiedä, mitä tulee tapahtumaan. Kun näin hänen olevan kentän pinnassa niin pitkään, minä tunnen hänen kipunsa. Ymmärrän, että hänellä on pitkä tie parantumiseen, mutta meidän valmentajien kanssa hän on hyvissä käsissä. Nilkkavamma on yksi pahimmista vammoista minusta, koska minä olen kokenut sen, Wizardsin sentteri Daniel Gafford kertoi.

Wizards varasi Avdijan yhdeksäntenä viime syksyn varaustilaisuudessa. Israelilaispelaaja on tehnyt tällä kaudella 6,3 pistettä ja 4,9 levypalloa per ottelu. Avdijan edustama Wizards porskuttaa kuuden ottelun voittoputkessa ja joukkue on noussut jo itäisessä konferenssissa kymmenenneksi.

Avdija ei ollut ainoa tähtipelaaja, joka kärsi loukkaantumisesta keskiviikkona, sillä Atlanta Hawksin Trae Young joutui jättämään ottelun New York Knicksiä vastaan kesken nilkkavamman vuoksi. Young kävi röntgenkuvauksissa, joiden tulos oli negatiivinen ja mies käy torstaina magneettikuvauksissa. Young vakuutti Twitterissä palaavansa pian pelikentille.

Trae Young

@TheTraeYoung
God had my back with this one..
Be back soon🙏🏽
#WeMove

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.