Los Angeles Lakersin Anthony Davis palasi pelikentille ensimmäistä kertaa sitten helmikuun puolenvälin, kun tähtisentteri palasi ottelussa Dallas Mavericksia vastaan. Davis oli yhdeksän viikkoa sivussa sekä akillesvamman, että pohjevamman vuoksi.

Lakers hävisi ottelun 115-110 (62-51) ja Davis oli vaikeuksissa ottelussa. Mies teki vain neljä pistettä ja heittoprosentti oli vaisu 20%. Davis oli myös vaisu puolustuspäässä, kun pelaajat, jota Davis puolusti, teki 15 pistettä 66% heittotarkkuudella. Vaikeuksista huolimatta Davis kertoi ottelun jälkeen, että loukkaantumiset eivät vaivanneet miestä enää.

– En ajatellut loukkaantumista kertaakaan tänään. Minä vain menin kentälle ja pelasin. Minusta se voi rajoittaa sinun pelaamista, jos ajattelet loukkaantumista. Menin kentälle pitämään hauskaa ja olen innoissani kentälle palaamisesta. Minusta tuntui hyvältä. Kuntoni oli parempi, mitä oletin. Sain hyviä paikkoja, mutta minä heitin ohi. Heitot palaavat takaisin ajan mittaan, kunhan saan toistoja alle, Davis kertoi ottelun jälkeen.

Vaikka Davisin ilta oli pisteiden valossa heikko, miehen joukkuekaverit ylistivät Davisin vaikutusta kentän tapahtumiin.

– Davisin kanssa kentällä oleminen helpottaa sellaisissa asioissa, joissa minä olen hyvä, kuten levypalloissa. Kun hänellä on pallo, kaikkien vastustajien katseet ovat hänessä. Kun he tekevät niin, he jättävät NBA:n parhaan levypallojen hankkijan täysin vapaaksi. Kaikki heitot, mitkä menevät ohi, minä siivoan kotiin, Lakersin 19 levypalloa napannut sentteri Andre Drummond kertoi ottelun jälkeen.