LoKoKo Bisons voitti Divari A:n kolmannessa finaaliottelussa Torpan Pojat 80-64 (45-36) ja pääsi täten juhlimaan miesten Divisioona A:n mestaruutta. Bisons nousee voiton myötä Korisliigaan viiden vuoden tauon jälkeen.

Bisons sai koottua puoliaikaan mennessä melkein kymmenen pisteen johdon, jota joukkue lähti suojelemaan. Kolmannella neljänneksellä loimaalaiset onnistuivat pitämään ToPon vain yhdeksässä pisteessä, joten helsinkiläisten kiriyritykset pysyivät kurissa loppuun saakka.

Bisons voitti finaalit otteluvoitoin 3-0.

Bisonsin ylivoimainen ykkönen oli Jalen Canty, joka tehtaili 25 pistettä ja hurjat 22 levypalloa. Tulitukea antoivat Aleksis Spyridonidis (20/5), Juho-Matti Henttonen (12/3) ja Vesa Heinonen (11/2).

ToPon paras pistemies oli Juuso Kauppinen, joka heitti 23 pistettä ja napsi kuusi levypalloa.