Stephen Curry hurjassa vireessä – jälleen yksi NBA-ennätys uusiksi

© Kuva: Getty Images

Golden State Warriorsin tähtipelaaja Stephen Curry jatkoi loistavaa huhtikuutansa, kun mies upotti 37 pistettä Sacramento Kingsin koriin, Warriorsin voittaessa ottelun 113-117 (65-63). Curry upotti seitsemän kolmen pisteen heittoa ottelussa neljällätoista yrityksellä.

Curry on nyt tehnyt 85 kolmosta huhtikuun aikana, joka on NBA:n ennätys onnistuneissa kolmosissa yhden kuukauden aikana. Edellinen ennätys oli Brooklyn Netsin James Hardenilla, joka teki vuoden 2019 marraskuussa 82 kolmen pisteen koria silloisen joukkueensa, Houston Rocketsin paidassa. Curryllä on vielä kaksi ottelua aikaa parannella ennätystään.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Curry on ollut lähes pysäyttämätön huhtikuussa. Mies on tehnyt huhtikuussa 38,2 pistettä per ottelu heittäen 52,9% tarkkuudella koreja ja kolmosia 47% tarkkuudella. Curry kertoi ottelun jälkeen, että hän ei yritä ajatella heittämistä liikaa.

– Kun pääsen tällaiseen rytmiin, en ajattele mitään. Yritän vain päästä kohtalaiselle paikalle, saada jalat paikalleen ja loput riippuu lihasmuistista, itseluottamuksesta ja luovuudesta, joten yritän vain elää hetkessä niin paljon kuin mahdollista. Silloin, kun heität huonosti, niin alat ajattelemaan heittomekaniikkaa ja muita juttuja. Mutta, kun olet hyvässä rytmissä, yläkerrassa ei liiku juurikaan mitään. Se on mukavaa, Curry kertoi.

Curry johdatti Warriorsin seitsemänteen voittoonsa viimeisestä yhdeksästä ottelussaan. Warriorsin hyvästä vireestä huolimatta joukkue on läntisen konferenssin kymmenentenä, viimeisessä säälipudotuspelipaikassa kiinni.

Topias Setälä


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille