NBA:ssa Chicago Bulls hävisi kolmannen peräkkäisen ottelunsa, kun chicagolaiset hävisivät vieraissa Atlanta Hawksille 97-108 (63-54). Lauri Markkanen palasi pelaamaan yhden pelin tauon jälkeen keräten 7 pistettä ja 11 levypalloa.

Ilman kahta All Star -tason pelaajaansa – Nikola Vucevicia ja Zach LaVinea – pelannut Bulls keräsi yhdeksän pisteen johdon puoliajalle, mutta kolmas neljännes oli Hawksin näytös. Atlanta nousi keulille vieden kolmannen neljänneksen 12-28, minkä jälkeen Bulls pysyi takana.

Hawksin pistenyrkin muodosti Trae Young (33/3/7 syöttöä) ja Clint Capela (20/11). Bullsin pisteistä vastasivat Patrick Williams (19/2) ja Thaddeus Young (20/7/9 syöttöä).

Markkanen oli Bullsin edellispelin sivussa sairastumisen takia. Paluuottelussaan Markkanen tilastoi seitsemän pistettä, yksitoista levypalloa, yhden syötön ja riiston vajaassa 23 peliminuutissa. Suomalainen osui kakkosensa 2/6 ja kolmosensa 1/4.

Bullsille tappio oli kolmas peräkkäinen. Edellisesti neljästätoista ottelustaan chicagolaiset ovat hävinneet kymmenen.

Luka Doncic oli vireessä kirjauttaessaan poskettoman tripla-tuplan (31/12/20) Dallasin ottaessa tärkeän voiton Washingtonista. Vastustajan riveissä Russell Westbrook (42/10/9) pääsi lähelle tripla-tuplaa ja Bradley Beal säkitti 29 pistettä. Indiana murskasi Oklahoma Cityn peräti 57 pisteen erolla ja Domantas Saboniksesta (26/19/14) kautta aikain kolmas pelaaja, joka kasasi tripla-tuplan jo ensimmäisen puoliajan aikana. Kaksi muuta ovat Nikola Jokic ja Westbrook. Saboniksen lisäksi Doug McDermott (31) oli Indianan voimahahmoja. Denver otti kovan voiton Clippersistä Nikola Jokicin (30/14/7) toimiessa kapellimestarina.

Stephen Curry (30) heitti Golden Staten tärkeään voittoon Houstonista ja Zion Williamson (37/9/8) kävi lähellä tripla-tuplaa New Orleansin voittaessa Miamin. Lonzo Ball (33/11/8) oli niin ikään lähellä tripla-tuplaa. Bojan Bogdanovic (34) siivitti Utahin voittoon Torontosta, vaikka Fred VanVleet (30) oli jälleen käsi lämpimänä.

NBA:n viime yön tulokset:
Charlotte-Detroit 107-94
Houston-Golden State 87-113
Atlanta-Chicago 108-97
Cleveland-Miami 107-124
Orlando-Memphis 112-111
Minnesota-New Orleans 136-140
Oklahoma City-Indiana 95-152