Korihaiden valmentaja hehkuttaa kaappausta – ”Number one target”

Korihait räjäytti siirtomarkkinoiden tähänastisen jymysiirron, kun Karhun mestaruuksien takuumies Bojan Sarcevic palaa Korihaiden miehistöön.  Varmasti yksi tyytyväisimmistä ihmisistä on tällä hetkellä Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula, joka saa valmennettavakseen Korisliigan ykköspelinrakentajan.

Sarcévicin saaminen takaisin Uuteenkaupunkiin on ollut pitkä prosessi ja nyt voi sekä päävalmentaja että seuran edustajat huokaista tyytyväisyyttään.

– Bojan oli meidän ykkösvaihtoehto, “number one target”, pelinrakentajaksi. Yhtä hyvää kotimaista vaihtoehtoa siihen pelipaikalle ei ole kuin Bojan, joten onhan tämä nyt loistava juttu niin valmentajille, pelaajille kuin myös meidän faneille, iloitsee Nikula Korihaiden sivuilla.

Nikula uskoo, että Sarcévicin taidoista ja kokemuksesta tullaan hyötymään monessa eri osa-alueella Korihaiden toiminnassa.

– Esimerkin antajana ja “mentorina” hänen merkityksensä tulee olemaan valtava varsinkin nuorille pelaajille. Myöskin Bojanin kokemus hyvien ja menestyneiden organisaatioiden toiminnasta poikii uusia näkökulmia seuran toimintaan. Mielenkiinnolla odotan yhteisiä keskusteluja, pohtii Nikula.

Lähde: Korihaiden verkkosivut


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.