Los Angeles Lakersin heikko jakso sai jatkoa torstaina, kun joukkue hävisi paikalliskamppailussa Los Angeles Clippersille pistein 118-94 (65-42). Joukkue on hävinnyt neljä viimeisestä viidestä ottelustaan ja Lakers tippui sarjataulukossa tasoihin Portland Trail Blazersin kanssa.

Tappio ei ollut Lakersin ainoa huoli sillä joukkueen tähtisentteri Anthony Davis joutui jättämään ottelun kesken loukkaantumisen vuoksi. Davis pelasi vasta kahdeksannessa ottelussaan parannuttuaan akillesvammastaan. Mies ehti pelata yhdeksän minuuttia Clippersiä vastaan ennen kuin mies joutui jättämään ottelun kesken. Davis näytti loukanneen nilkkansa tilanteessa, mutta joukkue ilmoitti myöhemmin, että Davis ei palaa otteluun selkäkouristusten vuoksi.

– Minun nilkkani on kunnossa. Se ei haitannut minua. Selkäni oli puolestaan jumissa. Selkäni tuntuu hieman paremmalta nyt, katsotaan miltä se tuntuu huomenna. Minun pitäisi pystyä pelaamaan huomenna, mutta katsotaan sitä huomenna aamulla, Davis kertoi ottelun jälkeen.

Lakersilla on kriittinen peli edessä Portland Trail Blazersia vastaan lauantain vastaisena yönä. Ottelu on erityisen tärkeä, sillä joukkueet taistelevat keskenään varmasta pudotuspelipaikasta. Lakers on tällä hetkellä läntisen konferenssin kuudentena ja Trail Blazers seitsemäntenä. Seitsemänneksi jäävä joukkue joutuu pelaamaan pudotuspelipaikastaan play-in -turnauksessa.

Lakersin tilannetta pahentaa LeBron Jamesin poissaolo. James jätti ottelun Toronto Raptorsia vastaan kesken ja mies on ollut kaksi Lakersin peliä poissa. James tulee olemaan lauantaisen ottelun poissa, mutta miehen oletetaan palaavan pelikentille jo ensi viikolla.

Stadium

@Stadium
"Sources tell me LeBron James is aiming to return to the Lakers lineup next week..."

The latest from NBA Insider @ShamsCharania:

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Lähteet kertovat, että James pyrkii palaamaan kentälle ensi viikolla, todennäköisesti joko tiistaina tai keskiviikkona. Lakers ja James eivät halua hoputtaa hänen paluutaan nilkkavammasta. He haluavat olla varmoja, kun hän palaa, hän on parhaassa mahdollisessa kunnossa, The Athleticin Shams Charania kertoo.