NBA-supertähti myöntää valittavansa tuomareille liikaa – ”Minun täytyy lopettaa”

© Kuva: Getty Images

Dallas Mavericksin supertähti Luka Doncic on yksi NBA:n lahjakkaimmista pelaajista, mutta miehelle on tämän kauden aikana muodostunut maine tuomareille kitisemisestä. Doncic otti itse kantaa hänen saamaan maineeseen kitisijänä joukkueen voitettua Brooklyn Netsin NBA:n huippukamppailussa.

– Minä ymmärrän sen. Se on jotain, mitä minun ei pitäisi tehdä. Se on vaikeaa, koska pelissä on niin paljon tunnetta, mutta selvästi minun täytyy lopettaa. Se tulee olemaan vaikeaa minulle, koska olen tunteellinen kentällä, mutta ymmärrän, että tämä on jotain, minkä kanssa minun tulee tehdä töitä, Doncic kertoi ottelun jälkeen.

Doncic on saanut tällä kaudella 16 teknistä virhettä, joista yksi mitätöitiin jälkikäteen tuomarivirheenä. Jos pelaaja saa runkosarjan aikana 16 virhettä, pelaaja saa automaattisesti yhden ottelun pelikiellon. Doncic on siis yhden virheen päässä automaattisesta pelikiellosta. Pudotuspelien alkaessa tekniset virheet nollaantuvat, joten Doncicin on syytä pitää pää kylmänä kauden loppuun asti.

Doncic on etenkin tähdistöottelun jälkeen käynyt kuumana. Mies on saanut 28:ssa ottelussa 10 teknistä virhettä. Mavericksilla ei ole varaa menettää Doncicia pelikiellolle, kun joukkue taistelee kiivaasti siitä, ettei se joudu mukaan play-in turnaukseen. Mavericks on läntisen konferenssin viidentenä, mutta joukkue on vain yhden voiton edellä Los Angeles Lakersia ja Portland Trail Blazersia.

Topias Setälä


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille