NBA ilmoitti maanantaina, että liigan veteraanituomari Tony Brown joutuu olemaan koko loppukauden sivussa haimasyövän takia. Brownilla todettiin haimasyöpä viime kuussa ja mies on saanut hoitoa syöpään diagnoosista lähtien.

NBA Communications

@NBAPR
The following was released by the NBA.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Tony on rakastettu jäsen NBA-perhettä ja etenkin tuomariperhettä. Sen lisäksi, että hän näyttää esimerkkiä, mitä tarkoittaa olla maailmanluokan tuomari, Tony kosketti monen sydämiä kentän ulkopuolella. NBA:n tuomariperhe ja koko NBA-perhe tukee Tonya rukoillen hänen puolestaan, kun hän käy hänen rohkeaa kamppailuansa, NBA:n tuomarikoulutuksen varapresidentti Monty McCutchen kertoi tiedotteessa.

Brown on toiminut tuomarina 19 kauden ajan NBA:ssa ja mies on tuominnut 1109 runkosarjan ottelua. Brown toimi tuomarina NBA:n finaaleissa ensimmäistä kertaa viime kaudella. Lukuisat NBA-pelaajat ja fanit osoittivat tukensa Brownin puolesta Twitterissä.

Richard Jefferson

@Rjeff24
Prayers for our NBA family member Tony Brown

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Rachel Nichols

@Rachel__Nichols
Wishing the best to NBA official Tony Brown, who's battling pancreatic cancer. Tony was in the Bubble with us - he officiated the NBA Finals, All-Star, and so many other big games over his 19-year career. We are all behind you, Tony, and can't wait to have you back next season.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

DWade

@DwyaneWade
My family and I thoughts and prayers are with Tony Brown and his family as they go through this courageous battle! #NBAfamily #Nba

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.