NBA-seuralle uusi omistaja – baseball-legenda mukana 1,5 miljardin arvoista kauppaa

© Kuva: Getty Images

NBA:n pohjalla majaileva Minnesota Timberwolves on saamassa uudet omistajat. The Athleticin Shams Charania kertoo, että seuran nykyinen omistaja Glen Taylor ja uusi omistajaryhmä, jota johtaa baseball-legenda Alex Rodtiguez ja Marc Lore, ovat päässeet suulliseen sopimukseen seuran myymisestä.

Aikaisemmin huhtikuussa uutisoitiin, että Rodriguezin ja Loren tarjous voitti kilpailun Timberwolvesista, mutta osapuolten 30 päivän yksinoikeutettu neuvotteluaika umpeutui ilman sopimusta. Osapuolet jatkoivat kuitenkin neuvotteluita ja Charanian mukaan osapuolet tulevat allekirjoittamaan virallisen kauppakirjan lähitulevaisuudessa. Kauppa vaatii kuitenkin vielä virallisen hyväksynnän NBA:lta. Minnesotan WNBA-joukkue Minnesota Lynx on osa kauppaa.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Timberwolvesin hinta on Charanian mukaan jopa 1,5 miljardia dollaria. Taylor osti Timberwolvesin vuonna 1998, 88 miljoonalla dollarilla. 80-vuotias paikallinen Minnesotalainen Taylor osti joukkueen aikoinaan, koska joukkue oli muuttamassa New Orleansiin. Taylor oli päättäväinen, että hän ei myy joukkuetta sellaiselle ostajalle, joka siirtäisi joukkueen pois Minnesotasta. Taylorin on tarkoitus jatkaa Timberwolvesin johtamista vielä kahden kauden ajan ennen kuin Rodriguez ja Lore ottavat ohjakset vuonna 2023.

Timberwolves on ollut yksi NBA:n heikoiten menestyneimpiä joukkueita Taylorin omistuksen aikana. Joukkue jäi tällä kaudella läntisen konferenssin kolmanneksi viimeiseksi. Timberwolves on pelannut pudotuspeleissä ainoastaan kerran viimeisen 17 vuoden aikana. Timberwolves on edennyt pudotuspelien toiselle kierrokselle yhden kerran historiansa aikana. Joukkue tuntuu kuitenkin olevan noususuhdanteessa nuorten tähtipelaajiensa Anthony Edwardsin, Karl-Anthony Townsin ja D’Angelo Russellin avulla.

Topias Setälä


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille