Atlanta Hawksin nykyisellä valmentajalla, Nate McMillanilla oli mielenkiintoisia kommentteja kerrottavana New York Knicksistä ja NBA:sta ennen joukkueiden välistä kohtaamista pudotuspeleissä. McMillan kertoi keskiviikkoisessa lehdistötilaisuudesta siitä, kuinka paljon NBA haluaa nähdä Knicksin pudotuspeleissä.

– Olen puhunut tästä joukkueelleni paljon. Olen kertonut, kuinka paljon liiga haluaa tätä. Liiga tarvitsee tätä. New York on iso markkina-alue ja joukkue on ollut pidemmän aikaa poissa pudotuspeleistä. Liiga haluaa nähdä New Yorkin pudotuspeleissä, Lakersin pudotuspeleissä, Celticsin pudotuspeleissä. Kaikki haluavat nähdä heidät pudotuspeleissä niin pahasti, että meidän peli siirrettiin sunnuntaille. Tämä tulee olemaan taistelu. Sarjassa tulee olemaan paljon tuomioita, jotka menevät meitä vastaan, McMillan kertoi lehdistötilaisuudessa.

NBA ei ottanut kommentteja innolla vastaan ja liiga antoi McMillanille 25 tuhannen dollarin sakot ”ennakkoluulon asettamisesta liigan pudotuspelejä kohtaan.”

NBA Communications

@NBAPR
The following was released by the NBA.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

McMillan sanoi lehdistötilaisuudessa, että hän on kertonut joukkueelleen siitä, kuinka media on nostanut Knicksin lähes yksimielisesti ennakkosuosikiksi. Knicks voitti tällä kaudella kaikki kolme joukkueiden välistä kohtaamista ja joukkue sai itselleen kotiedun pudotuspeleihin. Hawks on puolestaan ollut yksi liigan parhaimpia joukkueita vaihdettuaan valmentajaa kesken kauden. Hawks voitti huimat 27 ottelua ja hävisi 11 ottelua McMillanin alaisuudessa tällä kaudella.