Utah Jazzin tähtitakamies Donovan Mitchell aiheutti Jazzin faneille harmaita hiuksia, kun mies loukkaantui pahaan aikaan pudotuspelien alla. Mitchell joutui jättämään väliin runkosarjan 16 viimeistä ottelua nilkkavamman vuoksi. Jazz aloittaa pudotuspelit sunnuntaina Golden State Warriorsin ja Memphis Grizzliesin välisen ottelun voittajaa vastaan ja Mitchell kertoi, että hän aikoo olla pelikunnossa pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa.

– Se on tavoitteeni. Jos ei tule takapakkia, puuta koputtaen, se on tavoitteeni. Yritän vain päästä takaisin kentälle ja olla saatavilla joukkuekavereilleni ja auttaa heitä mestaruuden voittamisessa. Se on ollut tavoitteeni koko vuoden ajan, Mitchell kertoi torstaina.

Uransa parasta kautta pelaava Mitchell on ollut runkosarjan voittaneen Jazzin ykköspyssy tällä kaudella. Mitchell teki 53:ssa ottelussa 26,4 pistettä, 4,4 levypalloa ja 5,2 syöttöä per ottelu. Mitchell ei ole matkustanut joukkueen mukana vieraskiertueilla, vaan on sen sijaan harjoitellut Salt Lake Cityssä apuvalmentajien kanssa. Pelaaja osallistui torstaina ensimmäistä kertaa joukkueen yhteisiin harjoituksiin loukkaantumisen jälkeen. Mitchell kertoi, että nilkkaan sattuu vieläkin harjoitusten jälkeen, mutta kipu ei ole pitkäkestoista.

Tony Jones

@Tjonesonthenba
Donovan Mitchell said his ankle injury wasn't as minor as it was made out to be. He said it was sore today after practice, but no real lingering pain

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Harjoitus teki hyvää. Menin kentälle ja pelasin kovaa. Sen huomasi, että ne oli ensimmäiset harjoitukset viimeisen neljän tai viiden viikon aikana, mutta se oli odotettavissa. Yritän vain löytää keinoja päästäkseni takaisin rytmiin, Mitchell kertoi.