Atlanta Hawks otti kotiedun pois New York Knicksiltä, kun joukkue voitti ottelusarjan ensimmäisen pelin vieraissa pistein 105-107 (50-52). Hawksin nuori tähtipelinrakentaja Trae Young pelasi ottelussa vakuuttavasti tehden 32 pistettä, 7 levypalloa ja 10 syöttöä, sekä ottelun ratkaisseen korin pelin viimeisellä sekunnilla.

NBA

@NBA
TIME WINDING DOWN.
TRAE YOUNG FLOATS IT UP.
@ATLHawks WIN GAME 1.

#TrueToAtlanta #NBAPlayoffs

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Hetkestä entistäkin paremman Youngille teki se, että mies oli kotiyleisön pahin vihollinen. 15 tuhatta Knicks-fania huusi yhdessä: ”F**k you Young” pelin alkuhetkistä alkaen. Young sai lopulta makeimmat naurut, kun mies hiljensi yleisön huudot ottelun voittaneella korillaan.

– Kun upotin korin, tuntui siltä, että kaikki hiljenivät samalla. Odotin innolla ”f**k you” huutojen palaamista. Olin erittäin innoissani. Tiedän historian, kuinka pelaajat saapuvat tänne ja kuinka paljon heitä vihataan. Jos totta puhutaan, otan sen kohteliaisuutena. Selvästikin teen jotain oikein, koska he vihaavat minua noin paljon, Young kertoi ottelun jälkeen.

Knicksin tähtipelaaja Julius Randle pelasi heikosti ottelussa tehden vain 15 pistettä ja heittäen 6 koria 23:lla yrityksellä. Knicks pysyikin pelissä mukana penkin puolelta tulleiden Derrick Rosen ja Alec Burksin hyvien pelien ansiosta. Young oli kuitenkin ottelun kiistaton tähti ja mies saikin valmentajaltaan kehuja ottelun jälkeen.

– Hän on varmasti unelmoinut tällaisista hetkistä. Tasapeli tilanne Madison Square Gardenissa ja mahdollisuus voittaa ottelu. Sinun pitää tavallaan huijata itsesi uskomaan, että sinun pitää ratkaista ottelu. Tämä on sinun joukkueesi. Sinä olet ”pelinrakentajajumala”, mene ja voita ottelu, Hawksin valmentaja Monty Williams kommentoi ottelun jälkeen.