NBA:n kehittyneimmän pelaajan palkinto New York Knicks-pelaajalle – nelivuotias poika yllätti isänsä palkinnolla

© Kuva: Getty Images

New York Knicksin Julius Randle on voittanut NBA:n kauden 2020-2021 kehittyneimmän pelaajan palkinnon. Randle päihitti äänestyksessä Detroit Pistonsin Jerami Grantin sekä Denver Nuggetsin Michael Porterin. Palkinnon vastaanottaminen tuli Randlelle yllätyksenä, kun miehen nelivuotias poika yllätti hänet Knicksin harjoitusten päätteeksi palkinnon kanssa.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Randle dominoi äänestystä saaden 98 ykkössijan ääntä sadalta äänestäjältä. Vain yksi äänestäjä jätti Randlen kokonaan kolmen parhaan ulkopuolelle. 26-vuotias Randle pelasi uransa parhaan kauden tehden 24,1 pistettä, 10,2 levypalloa ja 6 syöttöä ottelua kohden, kun mies teki viime kaudella 19,5 pistettä, 9,7 levypalloa ja 3,1 syöttöä. Randlen suurin saavutus tällä kaudella oli Knicksin nostaminen pudotuspeleihin. Knicks nousi Randlen johdolla itäisen konferenssin neljänneksi, kun joukkue oli viime kaudella itäisen konferenssin 12.

– Haluan kiittää kaikkia osallisia. Tämä oli todellakin joukkuepalkinto. En voi kiittää kaikkia Knicksin organisaatiossa tarpeeksi tästä. Minun vaimoni ja poikani ovat auttaneet minua kasvamaan parhaimmaksi mahdolliseksi ihmiseksi sekä kentällä, että sen ulkopuolella. Viime vuonna minulla oli heikko kausi pallon heittämisen suhteen, joten paransin sitä tähän kauteen lähdettäessä ja rakensin niiden asioiden päälle, joihin tiesin pystyväni. Suurin osa asioista tässä liigassa riippuu mahdollisuudesta, itseluottamuksesta ja asenteesta. Löysin nuo asiat New Orleansissa pelatessani, ja pystyin rakentamaan niiden päälle, Randle kertoi lehdistötilaisuudessa palkinnon saatuaan.

Topias Setälä


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.