Awak Kuier debytoi WNBA:ssa

© Kuva: fiba.com

Viime yönä kirjattiin uusi sivu suomalaiseen koripallohistoriaan, kun Awak Kuier pelasi ensimmäisenä suomalaisena WNBA:ssa. Kuier pelasi vajaat seitsemän minuuttia, ja avasi pistetilinsä vapaaheittoviivalta, kun Dallas Wings hävisi Atlanta Dreamille 95-101 (47-53).

Kuier sai peliaikaa kuusi minuuttia ja 45 sekuntia, joiden aikana hän tilastoi yhden pisteen, hyökkäyslevypallon ja yhden syötön.

Avauspisteet syntyivät toisella neljänneksellä, kun Kuieria rikottiin hänen yrittäessään tipata pallon sisään hyökkäyslevypallosta ja suomalaiselle tuomittiin kaksi vapaaheittoa, joista ensimmäinen meni sisään.

Viime viikolla Yhdysvaltoihin saapunut Kuier on ehtinyt treenata Wingsin kanssa vasta kertaalleen.

Dream sai ottelussa kasattua ensimmäisellä puoliajalla kuuden pisteen johdon, jota kotijoukkue ei enää luovuttanut vieraille. Wings sai kurottua eron kolmeen kolmannen neljänneksen lopulla ja neljään viimeisen minuutin aikana, mutta paukut eivät riittäneet sen lähemmäksi.

Atlantalaisten pistekaksikon muodosti Tiffany Hayes (26/1) ja Chennedy Carter (21/4/4 syöttöä). Wingsin pisteistä taas vastasivat Marina Mabrey (24/5) ja Arike Ogunbowale (24/2).

Wings pelaa seuraavan kerran lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Phoenix Mercurya vastaan.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä