Bostonin tähden hurja peli siivitti joukkueen avausvoittoon – nuoret tähdet ylsivät harvinaisiin suorituksiin

© Kuva: Getty Images

Jayson Tatum oli hurjana, kun hän johdatti Bostonin ensimmäiseen Brooklynistä. Avausvoittonsa kirjasi myös Clippers. Luka Doncic ja Trae Young sen sijaan pelasivat itsensä harvalukuiseen joukkoon.

Tatum paukutti peräti 50 pistettä, kun Boston nappasi avausvoittonsa Brooklynistä. Brooklynin parhaat olivat James Harden (41/7/10) ja Kevin Durant (39/9).

Kawhi Leonard (36/8) ja Paul George (29/7) siivittivät Clippersin avausvoittoon Dallasista. Dallasin ykkösnimi oli jälleen Luka Doncic (44/9/9). Doncic on tehnyt yhdeksässä ensimmäisessä pudotuspeliottelussaan 300 pistettä. Samaan ovat aiemmin yltäneet ainoastaan Michael Jordan ja Kareem Abdul-Jabbar.

Atlanta otti yliotteen otteluparista New Yorkia vastaan nappaamalla kotikentällään voiton. Atlanta onnistui laajalla rintamalla, sillä peräti seitsemän pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin. Tehokkaimpana hääri Trae Young (21/1/14), josta tuli samalla kautta aikain kuudes pelaaja, joka on antanut vähintään 30 syöttöä kolmessa ensimmäisesssä pudotuspeliottelussaan. Muut, jotka ovat yltäneet samaan, ovat Stephen Curry, Chris Paul, Kevin Johnson, Magic Johnson ja Oscar Robertson.

NBA:n viime yön tulokset (tilanne):
Atlanta-New York 105-94 (2-1)
Boston-Brooklyn 125-119 (1-2)
Dallas-Clippers 108-118 (2-1)


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä