Boston Celtics-fanilta täysi ylilyönti – mies pidätettiin ottelun jälkeen

© Kuva: Getty Images

Entinen Boston Celticsin ja nykyinen Brooklyn Netsin pelaaja Kyrie Irving odotti kylmää vastaanottoa vanhalta kotiyleisöltään, mutta mies toivoi, että ottelun aikana ei tapahtuisi ylilyöntejä. Ottelun jälkeen nähtiin kuitenkin yhdeltä Celtics-fanilta törkeää käyttäytymistä, kun mies heitti Irvingiä vesipuollolla.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Irving on ollut Celticsin fanien pahin vihollinen siitä lähtien, kun pelaaja petti lupauksensa jäädä Celticsiin vuonna 2019. Celticsin faneja harmitti myös kotijoukkueen kärsimä 126-141 (60-73) tappio, joka vei Netsin 3-1 johtoon ottelusarjassa. Irving ärsytti kotiyleisöä vielä ottelun jälkeen pyyhkimällä kenkänsä Celticsin logon päällä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Vesipullon heittänyt fani pidätettiin Bostonin poliisin toimesta samoin tein tilanteen jälkeen. Fani sai tilanteesta myös elinikäisen porttikiellon kaikkiin tapahtumiin TD Gardenissa. Ottelun jälkeen Irving kommentoi tilannetta medialle.

– Voit huomata, että ihmiset tuntevat olonsa oikeutetuiksi. He ovat maksaneet lipuistaan, mikä on hienoa. Olen kiitollinen, että he tulevat katsomaan tätä loistavaa esitystä. Me emme ole kuitenkaan teatterissa. Me emme heitä tomaatteja ja muita satunnaisia esineitä esiintyjiä kohti. Voimme huomata vanhojen tapojen palanneen. Asiat ovat olleet historiallisesti tällä tavalla viihteen, viihdyttäjien ja urheilun suhteen. Perustana oleva rasismi ja ihmisten kohtelu kuin olisimme eläintarhassa. Tavaroiden heittämistä, asioiden sanomista, on tietty piste, milloin kaikki tämä on liikaa, Irving kertoi ottelun jälkeen.

Kuluneen viikon aikana on nähty lukuisia ylilyöntejä faneilta. Philadelphia 76ersin fani heitettiin ulos ottelusta kaadettuaan popcorninsa Russell Westbrookin päälle, New York Knicks-fani sylki Trae Youngin päälle ja kolme Utah Jazzin fania heitettiin ulos ottelusta huudettuaan rasistisia kommentteja Ja Morantin vanhemmille. Fanien paluu suurissa määrissä on tuonut NBA:n pudotuspeleihin huomattavan määrän lisäenergiaa, mutta NBA:n on keksittävä keinoja, joilla pitää yksittäiset fanit kurissa.

Topias Setälä


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä