Dallas Mavericksin supertähti Luka Doncic oli vaikeuksissa pudotuspelien neljännessä ottelussa Los Angeles Clippersiä vastaan, kun mies teki ainoastaan 19 pistettä ottelussa. Doncic on kärsinyt niskan hermovauriosta ottelusarjan kolmannen pelin puolivälistä alkaen. Doncic oli ottelun aikana näkyvästi kivuissaan, mutta pelaaja ei antanut kivun selittää huonoa otteluaan.

Bleacher Report

@BleacherReport
“I don’t think that matters right now. … I played terrible, so we just got to move on to the next one.”

Luka on the Game 4 loss and dealing with a nerve issue in his neck

(via @NBAonTNT)

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– En usko, että loukkaantumisella on väliä tällä hetkellä. Me hävisimme yli 20:llä pisteellä. Loukkaantumiset ovat osa koripalloa. Olin sataprosenttisen kunnossa, mutta minä pelasin surkeasti. Pitää vain siirtää katseet kohti seuraavaa ottelua. Kipu tuntuu niskassa ja hermoissa siitä alaspäin. En oikein tiedä, miten selittäisin sen. Niska tuntui paljon paremmalta tänään kuin eilen, joten jatkan vain sen hieromista ja yritän olla valmiina keskiviikkoon mennessä, Doncic kertoi ottelun jälkeen.

Doncic on ollut tuttuun tyyliinsä Mavericksin kirkkain tähti, kun mies teki ensimmäisessä kolmessa pelissä 38 pistettä per ottelu. Doncic teki neljännessä ottelussa ainoastaan 19 pistettä ja muut Mavericksin pelaajat eivät pystyneet korvaamaan Doncicin tekemättä jääneitä pisteitä. Vaikka Doncic ei itse syyttänyt loukkaantumisesta huonoja otteitaan, Mavericksin valmentaja Rick Carlisle kertoi loukkaantumisen haitanneen miehen peliä.

– Hän oli tuskissaan. Minusta vaikutti, että hän ei pystynyt kääntymään vasemmalle, tai katsomaan vasemmalle. Hän ei pystynyt kääntämään niskaansa vasemmalle, mikä on vaikeaa pelaajalle, joka on ollut uralla ääreisnäkönsä varassa. Me toivomme, että hänen kuntonsa paranee muutaman seuraavan päivän aikana. Pelien välissä on kahden päivän tauko, mikä auttaa meitä, Carlisle kertoi medialle.

Clippers tuli sunnuntaisella voitolla Mavericksin kanssa ottelusarjassa tasoihin. Mavericks voitti sarjan kaksi ensimmäistä ottelua vieraissa, mutta Clippers pystyi voittamaan kaksi seuraavaa ottelua. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran torstaiaamuna Suomen aikaan.