Vilppaan Mestarien liigan karsintavastus arvottu

Korisliigan mestaruutta keväällä Vilpas osallistuu syksyllä Mestarien liigan karsintoihin. Salolaisten karsintavastustajat on arvottu.

Vilppaan ensimmäinen karsintavastus on romanialainen Cluj Napoca. Mikäli Vilpas selvittää sen tieltään, saa se karsintojen välierässä vastaansa kovan kreikkalaisjoukkue Peristerin. Finaalissa vastaan asettuisi joko kroatialainen Split, kyproslainen AEK Larnaca tai sveitsiläinen Fribourg. Jos Vilpas selvittää tiensä aina lohkovaiheeseen saakka, pelaisi sen lohkossa turkkilainen Darussafaka, israelilainen Hapoel Holon sekä italialainen Brindisi.

Muuten suomalaispelaajien ja -valmentajien joukkueista Sasu Salinin Teneriffa arvottiin A-lohkoon yhdessä Dinamo Sassarin, Ludwigsburgin sekä yhden karsijan kanssa, Alexander Madsenin VEF Riika sai lohkoonsa AEK Ateenan, unkarilaisen Szombathelyn sekä karsijan, Lassi Tuovin luotsaama SIG Strasbourg pelaa Oostenden, Bursan ja karsijan kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.