Milwaukee tarrasi kiinni mestaruuteen

© Kuva: Getty Images

Milwaukee Bucks nappasi kolmannen voittonsa Phoenix Sunsista ja on nyt voiton päässä mestaruudesta. Viides finaali päättyi Bucksin 123-119-voittoon.

Phoenix aloitti ottelun vahvemmin ja vei peliä johtaen parhaimmillaan 16 pisteellä. Sen jälkeen Milwaukee alkoi saada juonesta kiinni ja hurjan toisen neljänneksen turvin otti kontrollin pelistä. Phoenix aloitti kirin jälleen mahtipelin pelanneen Devin Bookerin (40) johdolla ja nousi kantaan. Ottelun ratkaisu nähtiin parikymmentä sekuntia ennen loppua, kun Bucksin Jrue Holiday (27/4/13) nappasi pallon Bookerin käsistä, kun Bucks johti peliä pisteellä. Holiday tarjoili Giannis Antetokounmpolle (32/9) alley-oopin ja kreikkalaisjätti pamautti ottelun lopullisen ratkaisun. Milwaukeelta kunnostautui myös Khris Middleton (29/7). Bookerin ohella Chris Paul (21/2/11) ja Deandre Ayton (20/10) olivat tehokkaina.

Milwaukee johtaa otteluparia nyt 3-2 ja on voiton päässä mestaruudesta. Samalla se on ensimmäinen joukkue sitten vuoden 2006 Miami Heatin, joka nousee 0-2-tappioasemasta 3-2-johtoon. Kuudes finaali pelataan Milwaukeessa.

NBA:n viime yön tulos (tilanne):
Phoenix-Milwaukee 119-123 (2-3)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.