20-vuotiaat miehet murskasivat Islannin Nordic Cupin avauksessa – ”Vaihteleva ottelu”

Suomen 20-vuotiaiden miesten Nordic Cup Tallinnassa pyörähti käyntiin voitokkaasti, kun Sudenpennut kellisti avausottelussaan Islannin 86-65 (32-33). Nordic Cup jatkuu Suomen osalta keskiviikkona klo 17:00 Ruotsia vastaan.

Islanti pysyi pitkään rinnalla, kun erityisesti läpi ensimmäisen puoliajan islantilaiset satuttivat erinomaisella hyökkäyslevypallopelillään. Hiljalleen, ottelun edetessä kohti päätösneljännestä, Sudenpennut sai levypallot kynsiinsä ja samalla ottelun kurssi kääntyi Suomen suuntaan.

Päätösneljännekselle astellessa Sudenpennut sai pelinsä lopullisesti uomiinsa ja vei viimeisen kymmenen minuuttia lähes näytöstyyliin 29-10.

– Vaihteleva ottelu, ensimmäiset kolme jaksoa oli ylä- ja alamäkeä. Neljännellä jaksolla viimeistään löysimme toimivan viisikon, joka sai stoppeja ja erityisesti levypalloja omassa päässä. Sen jälkeen pääsimme hyökkäämään vapautuneesti, saimme muutaman onnistumisen ja se avasi pelaamista, Suomen apuvalmentaja Petri Velling kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Sudenpennuilta erottuivat erityisesti Thomas Exaucia (18/7) ja Federiko Federiko (13/5).

– Thomas oli läpi ottelun tasaisen hyvä. Hän käytti vapaat heittopaikat hyödykseen ja puolustuksessa oli mies paikallaan. Federiko näytti, että hän pärjää molemmissa päissä kenttää, Velling aloitti.

– Erityismainintana Nokian oma poika, Antti Ahonen pelasi tänään ensimmäisen maaottelunsa. Hän toi vaihdosta hyvää energiaa ja oli yksi voiton tae tänään.

Ahonen säkitti 12 pistettä ja repi neljä levypalloa. Exaucian, Federikon ja Ahosen lisäksi kaksinumeroisille pistelukemille pääsi Touko Tainamo (15/9).

Islannilta Julius Orri Agustsson ja Dui Thor Jonsson heittivät 13 pistettä mieheen.

Suomen pelit Nordic Cupissa jatkuvat keskiviikkona, kun Sudenpennut saa vastaansa Ruotsin klo 17:00 Suomen aikaa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004