20-vuotiaat miehet taipuivat Virolle – ”Vähän sellaista grindaamista läpi ottelun”

Suomen 20-vuotiaiden miesten maajoukkue hävisi Tallinnassa pidettävässä Nordic Cupissa isäntämaa Virolle 71-78 (36-40). Tappion myötä Sudenpennut pelaavat perjantaina turnauksen pronssimitalista Islantia vastaan klo 16:00.

Viro piti johtoa hallussaan valtaosan ottelusta ja venytti johtonsa toisella neljänneksellä parhaimmillaan kaksinumeroiseksi. Päätösneljänneksen alussa Suomella oli hyvä pätkä, joka poiki hetkellisen johdon, mutta lopulta Viro sai kammettua johtoaseman takaisin itselleen.

– Viro oli tänään parempi. Vähän sellaista grindaamista läpi ottelun, vaikka parannettiin eilisestä levypallopelaamista ja pidimme paremmin pallosta huolta. Ensimmäisellä puoliajalla Viro pääsi heittämään 70 prosentilla kahden pisteen heitot ja teki 20 pistettä maalatulta alueelta, Suomen apuvalmentaja Petri Velling aloitti Koripalloliiton tiedotteessa.

– Sama tahti jatkui sitten toisellakin puoliajalla. Vähän päästiin peliin mukaan, mutta kaveri heitti pari kovaa heittoa sisään. Meillä ei ihan riittänyt kurinalaisuus siihen, että olisimme malttaneet pelata omaa korista ja hakea ratkaisut sitä kautta.

Suomen parhaaksi pistemieheksi nousi Kalle Koivunen (20/1), joka upotti kuusi kolmosta kymmenestä yrityksestä.

– Kalle oli niin sanotusti mies paikallaan. Hän toi vaihdosta hirmuisen määrän energiaa ja onnistumisia, Velling kehaisi.

Kymmenen pistettä tai enemmän heittivät myös Antti Ahonen (11/5) ja Federiko Federiko (10/7). Perttu Blomgren (4/6) taas jakeli kahdeksan koriin johtanutta syöttöä.

Virolta edukseen erottuivat mm. Hugo Toom (20/6) ja Joonas Riismaa (17/8).

Suomi pelaa Nordic Cupissa viimeisen ottelunsa perjantaina klo 16:00 Islantia vastaan. Panoksena on neljän joukkueen turnauksen pronssimitali.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.