Belgian Susiladiesia kurittanut supertähti loisti olympialaisissa – Kiinalle selvä voitto

© Kuva: Getty Images

Belgia aloitti naisten olympiaturnauksen vakuuttavasti kaataen Australian. Kiina sen sijaan jätti Puerto Ricon vaille mahdollisuuksia.

Susiladiesin kanssa samassa EM-lohkossa pelannut Belgia osoitti kovuutensa voittamalla Australian 85-70 (37-41). Belgia ratkaisi ottelun päätösneljänneksellä viemällä sen nimiinsä 29-13. Belgian supertähti Emma Meesseman (32/9) oli täysin pitelemätön ottelussa. Australian ykkösnimi oli Ezi Magbegor (20/8).

Päivän viimeisessä ottelussa kohtasivat Kiina ja Puerto Rico, eikä Kiina jättänyt mitään sattuman varaan voittamalla 97-55 (53-28). Kiinan parhaat pistenikkarit olivat Yeuru Li (21/12) ja Meng Li (15). Puerto Ricolta eniten pisteitä keräsivät Pamela Rosado (14) ja Jennifer O’Neill (13).

Keskiviikkona edessä on neljä miesten peliä. Aamuyöstä Nigeria ja Saksa iskevät yhteen, aamulla USA hakee avausvoittoaan Iranin kustannuksella, Australia kohtaa Italian ja päivän päättää Ranskan ja Tshekin kohtaaminen.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.