Italia varmisti paikan puolivälierissä

© Kuva: Getty Images

Lauantain korispelit Tokiossa alkoivat Ranskan ja Italian voitoilla.

Ranska oli varmistanut jo jatkopaikan aiemmin ja jatkoi voittojen tiellä kaataessaan Iranin 79-62 (46-27). Tasaisesti suorittaneen Ranskan paras pistemies oli Thomas Heurtel (16). Iranilta Hamed Haddadi (18/12) oli ykkönen.

Aamun toisessa pelissä Italia varmisti paikan puolivälieriin voittamalla Nigerian 80-71 (40-39). Italia ratkaisi ottelun päätösneljänneksellä nousemalla johtoon 14-0-runin ansiosta ja vieden sen lopulta nimiinsä 24-8. Italialta parhaat pistemiehet olivat Nicolo Melli (15/5), Nico Mannion (14) ja Achille Polonara (13/5).

Lauantaina pelataan vielä kaksi peliä. Australia kohtaa Saksan ja USA sekä Tshekki ottavat mittaa toisistaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.