NBA:n siirtomarkkinat aukesivat viime yönä eikä Lauri Markkasen vielä edustama Chicago Bulls jäänyt lähtötelineisiin, vaan muokkasi takakenttänsä uusiksi hankkimalla Lonzo Ballin ja Alex Caruson.

Bulls teki New Orleans Pelicansin kanssa niin sanotun ”sign-and-trade” –kaupan, jossa Ball matkaa Chicagoon neljän vuoden ja 85 miljoonan dollarin sopimus takataskussaan. Samalla New Orleansiin matkasivat Tomas Satoransky, Garrett Temple sekä toisen kierroksen varausoikeus.

Ball on ollut jo pari vuotta Bullsin kiikarissa ja joukkue yritti hankkia häntä edelliskerran jo talvella. Vuoden 2007 kakkosvaraus on pelannut Pelicansin lisäksi Lakersissa ja tilastoinut neljän kauden aikana 11,7 pistettä, 5,8 levypalloa ja 6,4 syöttöä.

Bulls on tehnyt sopimuksen myös vapaana agenttina olleen Caruson kanssa, joka on pelannut koko nelivuotisen uransa Lakersissa. Caruso on urallaan tilastoinut 5,9 pistettä, 2,3 levypalloa ja 2,4 syöttöä. Hänet tunnetaan erityisesti vahvana puolustuspään pelaajana.