Australia otti miesten olympiakoriksessa pronssin voitettuaan Slovenian. Naisissa Ranska kaatoi Serbian.

Australian ja Slovenian ottelu oli tasaväkinen viimeisille minuuteille saakka, vaikka loppulukemat antaisivatkin osviittaa muuhun. Slovenia ei saanut kuriin 42 pistettä heittänyttä Patty Millsiä, joka jakeli lisäksi yhdeksän syöttöä. Joe Ingles (16/9) lähenteli tupla-tuplaa ja Jock Landale (14) oli korin alla tehokkaana. Luka Doncic (22/8/7) oli jälleen Slovenian tehomies, mutta tilastoihin mahtui myös kahdeksan menetystä. Klemen Prepelic (18/7) oli myös tehokkaalla päällä.

Naisten pronssipelissä Ranska voitti Serbian 91-76 (43-40). Gabby Williams (17/8), Endene Miyem (16/5) sekä Sandrine Gruda (14/5) olivat ottelussa Ranskan parhaat pistenaiset. Kuitenkin Marine Johannes (10) säväytti myös kisoissa esityksillään. Serbialta parhaat olivat Yvonne Anderson (24/4) sekä Jelena Brooks (14/6).

Naisten finaali pelataan sunnuntaina.