NBA-pelaajista peräti 90 prosenttia rokotettu

© Kuva: Getty Images

NBA:n pelaajista on rokotettu 90 prosenttia. Jäljellä oleva kymmenen prosenttia tulee silti aiheuttamaan harmaita hiuksia.

NBA on määrännyt, että muun muassa pelaajien kanssa tekemisissä olevat valmentajat, toimihenkilöt sekä peleissä työskentelevät ihmiset tulee olla rokotettuja. NBA ei ole kuitenkaan määrännyt, että kaikkien pelaajien olisi oltava rokotettuja.

NBA onkin asettanut tiukkoja sääntöjä rokottamattomille pelaajille, sillä heidän täytyy olla muista pelaajista erillään palavereissa, ruokailuissa sekä matkustettaessa. Lisäksi muun muassa San Francisco ja New York ovat vaatineet, että sisätapahtumiin osallistuvien pitää olla rokotettuja.

NBA:n 90 prosentin rokotuskattavuus jättää noin 40-50 rokottamatonta pelaajaa. Heistä ainakin Golden State Warriorsin Andrew Wiggins ja Brooklyn Netsin Kyrie Irving ovat ilmoittaneet, etteivät tule ottamaan rokotetta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.