NBA-seurojen GM:t ovat vastanneet perinteiseen kauden alla tehtyyn kyselyyn, jossa he arvioivat tulevan kauden parhaita. GM:t arvioivat myös muun muassa pelipaikkakohtaisesti sekä ominaisuuksiltaan parhaita pelaajia ja paljon muuta.

NBA:n GM:t ennakoivat, että finaaleissa kohtaavat tällä kaudella Brooklyn Nets sekä Los Angeles Lakers. 72 prosenttia vastaajista uskoi Brooklynin nappaavan kauden päätteeksi mestaruuden.

Brooklynistä tulee myös tämän kauden MVP-suosikki, sillä GM:t nostivat ykkössuosikiksi Kevin Durantin 37 prosentin ääniosuudella. Hänen kintereillään oli kuitenkin Dallasin Luka Doncic 33 prosentin äänillä. Hallitseva MVP Nikola Jokic ei saanut tällä kertaa lainkaan ääniä.

Vuoden tulokkaaksi uumoillaan Houstonin Jalen Greeniä, joka päihitti niukasti Detroitin Cade Cunninghamin. Paras ulkomaalaispelaaja NBA:ssa on sitä vastoin Giannis Antetokounmpo ja parhaaksi päävalmentajaksi arvostettiin Miami Heatin Erik Spoelstra.

Kyselyn tulokset löydät kokonaisuudessaan täältä.