Brooklyn Netsin supertähti Kyrie Irving ei ole ottanut koronarokotusta, ja se asettaa hänet erittäin hankalaan välikäteen. Nets ilmoitti aiemmin, ettei Irving voi osallistua joukkueen toimintaan niin kauan kuin hän ei voi täysipainoisesti olla mukana.

New Yorkin osavaltion rajoitusten takia Irving ei pystyisi osallistumaan Netsin kotipeleihin, sillä säännösten mukaan sisätapahtumiin saavat osallistua ainoastaan rokotetut ihmiset. Irving selvensi asemaansa Instagramissa.

– Teen sen mikä on minulle parasta. Tiedän seuraamukset, ja jos se tarkoittaa sitä, että minua demonisoidaan sen takia, niin olkoon niin. Se on roolini, mutta en ikinä halunnut antaa periksi intohimostani, rakkaudestani ja unelmastani näiden rajoitusten takia.

Irving puolustaa valintaansa eikä sano olevansa rokotekriittinen.

– En ole rokotuksia vastaan. Kyse on siitä mikä tuntuu minusta hyvältä. Tunnen epävarmuutta, ja se on ok. Tiedän ne seuraamukset, jotka tämä tuo elämään. Nämä ovat hulluja aikoja. En ole satuttanut ketään. En ole tehnyt rikosta.

– Jos otat rokotuksen, tuen sinua. Tee se mikä on sinulle parasta, Irving totesi.