Vilppaan konkari räväytti uuden piste-ennätyksensä Korisliigassa – Petteri Koponen pääsemässä vauhtiin

Maajoukkuetähdet varastivat huomion perjantai-illan molemmissa otteluissa, kun Juho Nenonen, Petteri Koponen, Tuukka Kotti, Shawn Huff ja Remu Raitanen näyttivät kaikki taitojaan.

Salon Vilpas toivotti Kobrat tervetulleeksi kotikentälleen ja lähetti vieraat kotiin lopulta tappio niskassa. Vilpas voitti ailahtelevan ottelun luvuin 96–87.

Voittajajoukkueen ehdoton johtotähti pisteiden osalta oli veteraanilaituri Juho Nenonen, joka räiski pisteitä joka puolelta kenttää. Nenonen pussitti kuusi kertaa kahdeksalla yrityksellä kaaren takaa ja keräsi yhteensä 25 pistettä.

Vedossa oli myös sentteri Jeremiah Wood, joka osui 15 pistettä ja keräsi seitsemän levypalloa.

Ensimmäiset kolme jaksoa Kobrat oli niskan päällä, mutta lopulta kotijoukkue käänsi tilanteen voitokseen. Vieraiden aktiivisin pisteidentekijä oli Stokley Chaffee Jr, joka tilastoi pyöreät 30 pistettä.

Petteri Koponen pääsi irti ja Seagulls voitti

Helsinki Seagullsin 97–89-voitto KTP-Basketia vastaan oli ehdottomasti susijengiläisten juhlaa siinä missä Vilppaankin ilta. Penkiltä aloittanut Petteri Koponen pääsi vihdoin kunnolla irti ja tulitti 24 pistettä ja jakoi ohessa neljä syöttöä.

Myös Shawn Huff ja Tuukka Kotti jättivät jälkensä. Huff keräsi 18 pistettä ja kuusi levypalloa. Kotti puolestaan 15 pistettä ja yhdeksän levypalloa.

KTP:n puolella korijuhlia johti aiempien otteluiden tapaan Remu Raitanen, jolle merkittiin 20 pistettä ja kuusi levypalloa.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!