Naisten Korisliigan perjantain ainoa ottelu pelattiin Urhea-hallissa. Siinä HBA sai vieraakseen Tapiolan Hongan. Märsky jatkoi hienoja otteitaan kotihallissaan ja vei pisteet 88-72.

Kotijoukkue esitti avausjaksolla pirteitä otteita. Hyökkäyspeli toimi loistavasti ja erityisesti Venla Ulander kuritti Honkaa. Jakso päättyi Märskyn johdossa 26-14.

Toiselle jaksolle myös vierasjoukkue piristyi. Pisteitä tehtiin tasatahtiin ja puoliajalle mentiin tilanteessa 47-35.

Kolmatta jaksoa hallitsi espoolaisjoukkue. Se onnistui nousemaan pisteen päähän ennen viimeistä jaksoa.

Päätösjaksolla HBA kuitenkin terävöitti puolustustaan ja onnistui kiitettävästi myös hyökkäyspäässä. Pisteet jäivät Helsinkiin 88-72.

Levypallot merkittiin ottelussa Märskylle selvästi. Niitä joukkueelle kertyi 61 kappaletta, kun vieraat jäivät 33 levypalloon.

Kotijoukkueesta Saana Kujala kirjautti korkeimman pistemäärään. Hän teki 19 pistettä ja keräsi lisäksi seitsemän levypalloa. Liisa Taponen oli kova luu korin alla. Hän keräsi 13 levypalloa ja nosteli kymmenen pistettä. Desiree Ramos teki Hongalle 16 pistettä, joskin heittoprosentti jäi alhaiseksi.