Susijengin pelaajille tappioita eurokilpailuissa

© Kuva: fiba.com

Voitot karttoivat Susijengin pelaajia keskiviikon europeleissä. Sasu Salinin Teneriffa koki avaustappionsa Mestarien liigassa ja Edon Maxhunin sekä Carl Lindbomin joukkueet kokivat niukat tappiot FIBA Europe Cupissa.

Teneriffa taipui saksalaiselle Ludwigsburgille 69-80 (31-43) Salinin tilastoitua 11 pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston. Teneriffa on lohkossa Ludwigsburgin jälkeen toisena kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Maxhunin Heroes Den Bosch koki kauden avaustappionsa venäläisen Parman käsittelyssä, kun Parma oli kotikentällään vahvempi numeroin 67-52 (37-25). Maxhunille kertyi kaksi pistettä, levypallo ja riisto.
Ottelutilastot

Sopotin loppukiri ei riittänyt, kun Hapoel Eilat haki 88-85 (48-41)-voiton. Lindbom keräsi seitsemän pistettä, neljä levypalloa ja riisto.
Ottelutilastot

Metro Areena täyttyy jälleen ulvovista susifaneista, kun Susijengi aloittaa MM-karsinnat marraskuussa. Torstaina 25.11. joukkue lähtee ryöstöretkelle länsinaapuri Ruotsiin, mutta palaa kotikentälle sunnuntaina 28.11., kun se isännöi kivikovaa Kroatiaa. Parhaat paikat kotiotteluun myydään nyt! Liput >>


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!