Perjantaina Naisten Korisliigassa pelattiin yksi ottelu. Siinä EBT kaatoi Märskyn 90-71 ja otti kolmannen voittonsa marraskuussa.

Avauspuolikkaalla ensimmäinen jakso oli tasainen, mutta joukkueiden välille alkoi syntymään eroa toisella jaksolla. Puoliajalle mentiin tilanteessa 43-35.

EBT kasvatti johtoaan kolmannella jaksolla. Se pelasi hienosti ja pääsi päätösjaksolle 20 pisteen johdossa.

Päätösjakso oli tasainen, mutta HBA ei saanut todellista kiriä enää käyntiin. Pisteet jäivät Espooseen 90-71.

Kelsey McClure teki ottelussa tupla-tuplan 27 pisteellä ja kymmenellä levypallolla. Alyesha Lovett säkitti 29 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa. HBA:n Janette Aarnio teki 15 pistettä ja repi 11 levypalloa.

Märsky on sarjassa viidennellä sijalla. EBT seuraa heti perässä kuudennella sijalla.