Miesten Korisliigan kolmen kärki pysyy tiiviinä. Kauhajoki, Seagulls ja Kouvot sekoittivat taas järjestystään lauantai-illan otteluilla.

Helsinki Seagulls ja Kouvot mittelivät miesten Korisliigan toisesta sijasta jälleen. Illan otteluisäntä Seagulls osoittautui vahvemmaksi. Ottelu äityi melkoiseksi trilleriksi, mutta lopussa kotijoukkue varmisti 97–90-voiton.

Sankarin viittaa ottelussa kantoi heittävä takamies Antti Kanervo, joka näytti toden teolla, mistä tulee pelipaikan nimessä sana ”heittävä”. Kanervo pussitti neljästi kaaren takaa ja osui joka ikisen kahden pisteen yrityksensä. Yhteensä pisteitä kertyi pelaajalle 26.

Vedossa olivat myös elävät maajoukkuelegendat Shawn Huff – 19 pistettä ja seitsemän levypalloa – ja Tuukka Kotti – 13 pistettä, seitsemän levypalloa ja yhdeksän koriin johtavaa syöttöä.

Kouvojen kovin pistemies oli Amir Hinton, joka tilastoi 24 pistettä ja seitsemän levypalloa.

Kauhajoella helpon näköinen ilta

Sarjakärki Kauhajoki piti paikkansa ja teki sen poikkeuksellisen suvereenisti. Kotikentällään pelannut joukkue kaatoi Korihait 89–37.

Viime Kuukauden Valopilkuksi valittu Cameron Jones pussitti pelissä 16 pistettä ja jakoi yhdeksän koriin johtavaa syöttöä. Tutkaparina toimi pitkän linjan korisliigalainen Rene Rougeau, joka keräsi sekä piste- että levypallosarakkeeseensa täydet kymmenen merkintää.

Korihaiden kovimmat pistemiehet olivat Deng Riak, joka jäi kymmeneen, ja Bojan Sarcevic, joka jäi yhdeksään.