Suomen Cup -joukkueiden valintatilaisuus järjestettiin maanantaina. Korisliigojen runkosarjan kärkinelikon joukkueet valitsivat paremmuusjärjestyksessä vastustajansa joulukuussa pelattavaan puolivälierävaiheeseen.

Suomen Cupin puolivälieräparit, miehet

Kaavion vasen puoli:
Kauhajoki (1.) – Kataja Basket (8.)
KTP-Basket (4.) – Salon Vilpas (6.)

Kaavion oikea puoli:
Helsinki Seagulls (2.) – Kobrat (5.)
Kouvot (3.) – Lahti Basketball (7.)

Suomen Cupin puolivälieräparit, naiset

Kaavion vasen puoli:
Peli-Karhut (1.) – Tapiolan Honka (6.)
Kouvottaret (4.) – Espoo Basket Team (7.)

Kaavion oikea puoli:
Torpan Pojat (2.) – Forssan Alku (8.)
HBA-Märsky (3.) – Vimpelin Veto (5.)

Rankingin neljällä parhaalla on kotietu puolivälierissä. Suomen Cupin puolivälierät pelataan 10.-12.12. Miesten ja naisten Suomen Cupin Final Four -tapahtuma pelataan 14.-16.1.2022 Helsingissä Urhea-hallissa. Yle lähettää Final Four -tapahtuman suorana YLE TV2:lla sekä YLE Areenassa.

Molemmat Suomen cup -voittajat palkitaan 10.000 euron rahapalkinnolla. Finaalin hävinnyt joukkue saa palkinnoksi 3.000 euroa. Naisten Suomen Cupin mestaruutta puolustaa Peli-Karhut, miehissä Helsinki Seagulls.