Lakers kiri ei riittänyt – Luka Doncic palasi voitokkaasti

© Kuva: Getty Images

New York puristi viime yönä voiton Lakersista. Voitot kirjattiin myös Miamille, Portlandille sekä Dallasille.

Knicks johti Lakersia parhaimmillaan 25 pisteellä, mutta Lakers kiri vielä tasoihin. Ohi Lakers ei kuitenkaan päässyt ja kuittasi voiton Evan Fournierin (26) ja Julius Randlen (20/16) toimiessa vetureina. LeBron James oli sivussa pelikiellon takia ja Russell Westbrook (31/13/10) otti tahtipuikon haltuunsa.

Luka Doncic (26/9/9) palasi pelikentille ja samalla päättyi Dallasin tappioputki sen kaataessa Clippersin jatkoajan jälkeen. Doncicin ohella Kristaps Porzingis (30/7) oli joukkueen tehomiehiä. Clippersin parhaat olivat Reggie Jackson (31/10) ja Paul George (26/9).

Denver joutuu tulemaan edelleen toimeen ilman Nikola Jokicia ja hävisi Portlandin vieraana CJ McCollumin (32) ja Damian Lillardin (25) iskiessä tahtia. Tyler Herro (31) heitti Miamin voittoon Detroitista.

NBA:n viime yön tulokset:
Clippers-Dallas 104-112
Detroit-Miami 92-100
New York-Lakers 106-100
Portland-Denver 119-100


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!