Helmi Tulonen oli täysin pitelemätön Italian Serie A2:ssa, kun hän painoi peräti 30 pisteen tupla-tuplan. Awak Kuier loisti myös Italiassa ja Elina Koskimies merkkautti tupla-tuplan Saksassa.

Kuier oli joukkueensa ykkösnimi Ragusan voittaessa kotonaan Campobasson 70-64 (35-43). Kuier heitti 19 pistettä saalistaen lisäksi viisi levypalloa, kaksi syöttöä, riiston sekä kolme torjuntaa. Ragusalla on viisi voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Serie A2:ssa Helmi Tulosen Carugate pelasi viime viikolla kahdesti. Ensimmäisessä pelissään Carugate otti kauden toisen voittonsa kaadettuaan Torino Teen Basketin 66-53 (28-32). Tulonen hurjasteli peräti 30 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan ja päälle vielä neljä riistoa. Hänen teholukunsa oli hurja 40.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Tulonen oli jälleen joukkueensa ykköstykki 20 pisteellä, mutta Carugate taipui kotonaan Alpolle 52-70 (24-44). Tuloselle merkittiin myös seitsemän levypalloa, syöttö, kolme riistoa torjunta. Carugatella on kaksi voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Elina Koskimies ja Anissa Pounds heittivät molemmat 10 pistettä Angels Nördlingenin voittaessa vieraissa Düsseldorfin 71-61 (23-37). Angels käänsi ottelun viemällä toisen puoliajan nimiinsä peräti 48-24. Koskimies kasasi tupla-tuplan napatessaan vielä 10 levypalloa sekä antoi korisyötön sekä otti kolme riistoa. Pounds täydenteli tilastoriviään vielä kahdella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja

Sofia Pelanderin Herner TC hävisi vieraissa niukasti 87-91 (45-42) Eisvögel Freiburgille. Pelander heitti seitsemän pistettä, käsiin jäi kolme levypalloa sekä yksi riisto.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja

Anniina Äijäsen Royals Saarlouis piinasi tappioitta kauden aloittanutta Rheinland Lionsia kolme neljännestä, mutta viimeisellä Lions näytti kyntensä ja karkasi 73-56 (34-30)-voittoon. Äijänen rohmusi yhdeksän levypalloa ja tilastoihin kirjattiin myös viisi pistettä, kaksi riistoa ja torjunta.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibren kolmen ottelun voittoputki katkesi, kun Euskotren oli kotonaan niukasti vahvempi 71-67 (38-34). Kalin kasasi kuusi pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Heta Äijäsen ja Sara Rokkasen Maresme pelasi viikolla kahdesti LF Challengessa. Viikon ensimmäisessä ottelussa Marseme kohtasi Jairisin vieraskentällä ja hävisi 51-75 (32-39). Äijänen heitti 10 pistettä ja otti yhden levypallon. Rokkanen ei ollut kokoonpanossa kummassakaan ottelussa.
Ottelutilastot

Viikon toisessa ottelussa Maresme sai vihdoin voittotilinsä auki kaataessaan Ardoin 61-55 (28-23). Tällä kertaa Äijänen kunnostautui erityisesti levypalloissa napaten niitä 11 ja tilastoriviä koristivat myös kaksi pistettä, kolme syöttöä ja riisto.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa IK Eos hävisi vieraskentällä Alvikille 76-88 (41-43). Silja Viita heitti Eosille 10 pistettä, käsiin tarttui kolme levypalloa sekä yksi riisto.
Ottelutilastot

Ebba Pekosen Helsingborg joutui tunnustamaan sarjakärki Luulajan paremmakseen 48-78 (18-34).
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja

Annika Holopaisen Montbrison paranteli asemiaan Ranskan LF2:ssa voittamalla kärkijoukkue Strasbourgin 59-47. Holopaiselle kirjattiin 10 pistettä, neljä levypalloa ja kolme syöttöä. Montbrison on seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Slovakian liigassa Veera Pirttisen Piestanske Cajky murjoi BAM Popradin kumoon selvästi 101-48 (55-26). Pirttiselle kertyi viisi pistettä, neljä levypalloa ja riisto.
Ottelutilastot

Kreikan liigassa Anni Mäkitalon PAOK hävisi Kallitheasille 60-67 (47-58). Aloitusviisikossa ollut Mäkitalo sai tililleen neljä pistettä, kolme levypalloa ja syötön. Tappiosta huolimatta PAOK on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot