Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Voitot kirjattiin Vimpelin Vedolle, PeKa:lle sekä ToPo:lle.

Vimpelin Veto jatkoi vahvojen kotiotteluidensa sarjaa. Tällä kertaa joukkueen kotitaian sai kokea Tampereen Pyrintö. Kotijoukkue voitti 85-70.

Vimpeliläisryhmä tuli otteluun ryminällä ja otti heti alussa luulot pois vierailtaan. Se vei avausjakson 28-12.

Toiselle jaksolle roolit vaihtuivat, kun Pyrintö sai paremmin ottelun juonesta kiinni ja kavensi eron kuuteen pisteeseen ennen puoliaikaa.

Toisella puoliajalla peli tasoittui hieman. Vimpeli kasvatti jälleen johtoaan ja päätösjaksolle lähdettiin tilanteesta 61-50.

Pyrintö taisteli päätösjaksolla hienosti, mutta ei onnistunut enää saamaan kunnollista kirivaihdetta päälle. Vimpeli vei voiton 85-70 ja jatkaa kotonaan tappioitta.

Shaylen Burnett oli illan hahmo. Hän upotti 26 pistettä, nappasi 17 levypalloa ja jakoi kahdeksan koriin johtanutta syöttöä. Anni Kujala oli hurjassa heittovireessä ja heitti pääsarjauransa ennätyspisteet. Hän teki 24 pistettä. Pyrinnön Anna Peltola heitti niin ikään oman ennätyksensä. Hänelle kirjattiin 16 pistettä.

Espoo Basket Team sai vieraakseen hienosti viime aikoina pelanneen sarjakärjen. Peli-Karhut haki pisteet 71-56.

Kotijoukkue oli vaikeuksissa vieraiden puolustuksen kanssa avausjaksolla. Se sai kasaan vain viisi pistettä. Pisteillä ei juhlinut myöskään PeKa, mutta avausjakso päättyi heidän hyväkseen 14-5.

Kotkalaiset saivat hurmoksen päälle hyökkäyspäässä toisella jaksolla. Sen ansiosta joukkue kasvatti johtoaan puoliajalle mentäessä lukemiin 43-21.

EBT tuli pukusuojasta sisuuntuneena ja onnistui kaventamaan eroa kolmannella jaksolla. Päätösjaksolle jäi kuitenkin kirittävää, sillä vierasjohto oli viimeisellä tauolla 16 pistettä.

Viimeisellä jaksolla kumpikaan joukkue ei juhlinut pisteiden valossa. Ero pysyi lähes samana ja Peli-Karhut pääsi juhlimaan voittoa 71-56.

Inga Orekhova pelasi hienon ottelun ja teki 19 pistettä ja repi 16 levypalloa. Naomi Davenportille kirjattiin 15 pistettä ja 13 levypalloa. Kelsey Mcclure teki EBT:lle 14 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa.

Lappeenrannan Catz sai vieraita Helsingistä, kun ToPo matkasi Lappeenrannan urheilutalolle. Kotijoukkue oli täysin vastaantulija, kun ToPo haki vieraspisteet 85-48.

Helsinkiläisjoukkue teki Catzin hyökkäyspelaamisen vaikeaksi avausjaksolla. Se karkasi ensimmäiselle tauolle johdossa 19-10.

Vieraat kasvattivat johtoaan toisella jaksolla. Catz sai hyökkäyspelinsä toimimaan hieman paremmin, mutta puoliajalle mentiin tilanteessa 43-27.

ToPo oli kolmannella jaksolla omaa luokkaansa. Se kasvatti johtoaan 30 pisteeseen.

Päätösjakso oli enemmänkin kosmeettinen. Vieraat veivät senkin nimiinsä ja voittivat ottelun 85-48.

Taru Tuukkanen teki 24 pistettä, nappasi yhdeksän levypalloa ja jakoi seitsemän koriin johtanutta syöttöä. Erika Davenport kirjautti tupla-tuplan 18 pisteellä ja 13 levypallolla. Elena Melto teki Catzille 13 pistettä ja keräsi kymmenen levypalloa.