HBA otti kovan voiton

Keskiviikkoillan ainoassa ottelussa Vimpelin Veto matkasi Helsinkiin Märskyn vieraaksi. Kotijoukkue pelasi vakuuttavasti ja nappasi sarjapisteet 96-77.

Avausjaksolla nähtiin tasaista vääntöä. Vierasjoukkue oli pisteen verran parempi ja pääsi tauolle johdossa 23-22. Toisella jaksolla HBA otti komennon itselleen. Joukkue teki vakuuttavaa jälkeä hyökkäyspäässä ja johti ottelua puoliajalla 53-40.

Helsinkiläisjoukkue jatkoi hyökkäysilotteluaan myös toisella puoliajalla. Myös Vimpelin heittopeli parani hetkellisesti ja se kavensi Märskyn johdon kymmeneen pisteeseen. Päätösjaksolla kotijoukkue tiukensi puolustustaan. Sen ansiosta ViVe ei enää päässyt uhkaamaan helsinkiläisiä. Sarjapisteet jäivät HBA:lle 96-77.

Kati Ollilainen teki 22 pistettä ja jakoi viisi koriin johtanutta syöttöä. Janette Aarnio pussitti 19 pistettä. Shaylen Burnett teki hurjaa jälkeä. Hänelle merkittiin 24 pistettä, 20 levypalloa ja kahdeksan koriin johtanutta syöttöä. Muuten HBA sai kuitenkin tylsytettyä vieraiden hyökkäyspelaamisen.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.