Elias Valtosen Manresa porskuttaa Mestarien liigassa ainoana tappiottomana joukkueena viiden ottelun jälkeen. Ilari Seppälä teki sen sijaan kovaa jälkeä Romaniassa.

Manresa otti viidennen voittonsa Mestarien liigassa ja varmisti samalla lohkovoiton kaataessaan vieraskentällä puolalaisen Stal Ostrow Wielkopolskin 88-75 (41-33). Manresan avausviisikossa ollut Valtonen heitti kahdeksan pistettä, otti neljä levypalloa sekä sai kaksi merkintää syöttö-, riisto- ja torjuntasarakkeisiin. Lohkovoiton myötä Manresa selviytyi suoraan 16 parhaan joukkoon.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Teneriffa koki harvinaisen kotitappion hävitessään Ludwigsburgille 83-99 (31-52). Tiukoissa pihdeissä ollut Salin jäi ottelussa ilman tilastomerkintöjä. Emir Sulejmanovic sai tililleen seitsemän pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi torjuntaa. Ludwigsburg varmisti voitolla lohkovoiton.
Ottelutilastot

Mikael Jantunen nostettiin Mestarien liigan asiantuntijoiden papereissa sarjan parhaiden nuorten pelaajien joukkoon, mutta Oostende hävisi turkkilaiselle Bursalle kotonaan 78-83 (32-41). Jantusen ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi kuudessa minuutissa yksi levypallo. Oostende on lohkossa kolmantena ja Bursa varmisti lohkovoiton.
Ottelutilastot

Oostenden kanssa samassa lohkossa pelaava Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg voitti vieraskentällä Kalev/Cramon 93-86 (47-38). Strasbourg on lohkossa toisena.
Ottelutilastot

Ilari Seppälä oli Pitestin ykköspyssy upotettuaan 15 pistettä 84-72 (48-39)-voitossa Dinamo Bukarestia vastaan. Seppälä täytteli tilastorivejään myös levypallolla, neljällä syötöllä, riistolla ja hänelle hieman harvinaisesti kahdella torjunnalla. Pitesti on sarjassa toisena.
Ottelutilastot