Naisten Suomen Cupin viimeisessä puolivälierässä HBA sai vieraakseen Vimpelin vedon. Helsinkiläisjoukkue otti jo toisen voiton Vimpelistä tämän viikon aikana ja varmisti samalla paikkansa Suomen Cupin välierissä. Ottelu päättyi 86-75.

Ensimmäinen jakso oli tasainen. HBA kuitenkin paransi peliään toisella jaksolla. Erityisesti joukkueen hyökkäyspään pelaaminen oli ihailtavaa. Kotijoukkue oli puoliajalla kuskin paikalla 50-40.

Vimpeli sai kolmannella jaksolla kurottua eroa kiinni. Päätösjaksolle lähdettiin Märskyn kuuden pisteen etumatkalta. HBA piti johtoasemastaan kiinni loppuun asti ja nappasi paikan välieristä. Ottelu päättyi lukemiin 86-75.

Janette Aarnio sai kasaan 20 pistettä ja seitsemän koriin johtanutta syöttöä. Samaiseen pistemäärään ylsi myös Saana Kujala. Shaylen Burnett teki ottelussa Vimpelille tripla-tuplan 21 pisteellä, kymmenellä levypallolla ja kymmenellä koriin johtaneella syötöllä.

Välierät pelataan 15.1.2022 ja finaali heti seuraavana päivänä. Cupin voittoa tavoittelevat EBT, HBA, PeKa ja ToPo.