Belgiassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Mikael Jantusen Oostende sai vieraakseen Okko Järven Phoenix Brysselin. Erik Murphy oli jälleen tehokkaana Japanissa, Ilari Seppälä ja Aapeli Alanen olivat taas joukkueensa parhaimmistoa.

Belgiassa Mikael Jantusen Oostende jatkaa puhtaalla pelillä, kun Oostende kaatoi Okko Järven edustaman Phoenix Brysselin 80-78 (37-47). Jantunen sai viisi merkintää sekä piste- että levypallotilastoihin. Järvi heitti kolme pistettä.
Ottelutilastot

Hollannissa Edon Maxhunin Heros Den Bosch jatkaa niin ikään voittojen tiellä kaadettuaan Limburgin selvästi 97-56 (52-18). Maxhuni merkkautti 14 pistettä, seitsemän syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Heroes eteni jatkoon myös Hollannin cupissa murskaten BS Leidenin 113-54 (62-31). Maxhuni kunnostautui syöttelijänä tarjoillen kymmenen syöttöä ja lisäksi seitsemän pistettä.

Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa teki uuden onnistuneiden kolmen pisteen heittojen ennätyksensä joukkueen säkittäessä bonusviivan takaa peräti 19 kertaa, mutta se ei siitä huolimatta riittänyt voittoon, kun Fuenlabrada voitti jatkoajan jälkeen 104-96 (91-91, 52-45). Salin kantoi oman kortensa ennätystalkoihin kolmella onnistuneella kolmen pisteen heitolla keräten yhdeksän pistettä. Tilastoihin kirjattiin myös neljä levypalloa, syöttö ja riisto. Emir Sulejmanovic tilastoi neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Ilari Seppälä oli Pitestin paras pistemies 14 pisteellä, mutta Cluj-Napoca oli kärkiottelussa vahvempi lukemin 78-74 (33-37). Seppälä jakoi myös kuusi syöttöä ja riisti kertaalleen. Pitesti on nyt neljäntenä.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Fukushima Firebonds hävisi kahdesti viikonlopun aikana Kumamoto Voltersille. Ensimmäisessä kohtaamisessa Erik Murphy oli iskussa 21 pisteellä, kuudella levypallolla, kahdella syötöllä, riistolla ja torjunnalla, mutta Volters kuittasi pisteet 93-74 (40-35)-voitolla. Alex Murphy saalisti viisi pistettä, kolme levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Toisen kohtaamisen Firebonds hävisi niukasti 86-87 (37-42). Erik oli jälleen joukkueen tehomies 23 pisteellä, seitsemällä levypallolla ja syötöllä. Alex kasasi 10 pistettä, neljä levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama SIG Strasbourg jatkoi vahvaa menoaan Ranskan liigassa voittamalla Pariisin 95-74 (49-33). Strasbourg on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

NM1:ssä Daniel Dolencin Les Sables kaatoi 64-61 sentterin tilastoidessa neljä pistettä, viisi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Les Sables nosti voittoprosenttinsa 50:een ja on sarjassa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Aapeli Alanen heitti 13 pistettä, kun St. Pölten otti jo seitsemännen peräkkäisen voittonsa Itävallan liigassa kaadettuaan Kapfenberg Bullsin 79-63 (36-35). Alanen kirjautti lisäksi kolme levypalloa, kolme syöttöä ja kaksi riistoa. St. Pölten pitää hallussaan kakkospaikkaa.
Ottelutilastot

Sairauslomalla olevaa Anton Mirolybovia Swans Gmundenin päävalmentajana tuuraava Aleksi Koskinen johdatti joukkueensa 106-89 (51-44)-voittoon Traiskirchen Lionsista viikon ensimmäisessä ottelussa.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Swans hävisi kärkijoukkue Wienille 74-94 (35-43). Swans on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Baskets Bonn jatkaa sarjakärjessä kaadettuaan Giessen 46ersin 103-95 (55-41). Bonn on voittanut kuusi ottelua peräkkäin.
Ottelutilastot

Aatu Kivimäki heitti 10 pistettä, kun Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentaman Tigers Tübingenin vahva kausi sai jatkoa 87-81 (45-41)-voitolla Phoenix Hagenista. Kivimäki sai myös neljä merkintää syöttö- ja levypallotilastoihin. Tigers on ProA:ssa kolmantena.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Shawn Hopkins pääsi juhlimaan voittoa Stjarnanin kaataessa Vestrin 71-65 (38-30). Hopkins auttoi joukkuettaan 12 pisteellä ja kuudella levypallolla. Stjarnan on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot