Susijengin peluri debytoi uudessa seurassaan

Hiljattain belgialaisen Limburg Unitedin kanssa sopimuksen tehnyt Topias Palmi teki ensiesiintymisensä joukkueen riveissä. Huomion ottelussa varasti kuitenkin Okko Järvi, joka toimi ottelun pistetykkinä, mutta Limburg kuittasi voiton.

Palmin debyytti oli heti suomalaisten kohtaaminen, kun Limburg kohtasi vieraskentällä Järven Phoenix Brysselin. Järvi heitti ottelun korkeimman pistemäärän 20, mutta Limburg nappasi siitä huolimatta 82-77 (40-35)-voiton. Järven tilastoriville kasattiin myös viisi levypalloa, neljä syöttöä ja riisto. Palmi sai debyytissään peliaikaa reilut kuusi minuuttia ja tilastoihin merkittiin kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Erik ja Alex Murphy kohtasivat Fukushima Firebondsin kanssa kahdesti Nishinomiya Storksin ja saldona oli voitto sekä tappio.

Ensimmäisessä pelissä Firebonds otti 88-71 (47-29)-voiton Alexin lähennellessä tupla-tuplaa 10 pisteen ja yhdeksän levypallon tilastoilla. Lisäksi hän ruokki joukkuekavereitaan kuudesti korintekoon. Erikille merkittiin viisi pistettä, kahdeksan levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Joukkueiden toisessa koitoksessa Storks liihotti 84-65 (38-33)-voittoon. Alex oli taas joukkueensa parhaimmistoa 15 pisteen, yhden levypallon, kolmen syötön, sekä riiston ja torjunnan tilastorivillä. Erikille kertyi kolme pistettä, kahdeksan levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Aapeli Alasen St. Pöltenin vahva myötätuuli jatkui 88-85 (38-42)-voitolla kärkiottelussa Grazia vastaan. Alanen oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa 17 pisteen, viiden levypallon, syötön ja kahden riiston tilastoilla. Voitolla St. Pölten nousi sarjan jaetulle kärkipaikalle.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovia tämän sairausloman aikana tuuraava Aleksi Koskinen johdatti Swans Gmundenin 86-77 (47-47)-voittoon Flyers Welsistä. Swans on sarjassa neljätenä.
Ottelutilastot

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentaman Baskets Bonnin lentokeli Saksan Bundesliigassa sai jatkoa, kun Bonn paukutti Mitteldeutscherin nurin 115-90 (54-47). Bonn on kahdeksan ottelun voittoputkessa ja nousi yksin sarjakärkeen Bayern Münchenin hävitessä samaan aikaan Merlins Crailsheimin vieraana.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen lähti uuteen vuoteen tappio allaan, kun Tigers hävisi kärkiottelussa Jenan vieraana 85-98 (45-46). Aatu Kivimäki lukeutui jälleen Tigersin parhaimmistoon 11 pisteen, levypallon, neljän syötön ja riiston tilastoilla. Tigers on sarjassa tukevasti kolmantena.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.